"BBMA Oma Ally Telah Membantu Beribu Traders Untuk Draw Dari Forex Sejak 2009. Mahukan Anda Menjadi Salah Seorang Dari Trader Yang Keluarkan Duit Profit Dari Forex?"

Surat ini ditulis untuk anda yang mahukan hidup dengan Forex secara partime dan fulltime.
Klik Sini Untuk Menyertai

DOWNLOAD PERCUMA!

Isikan nama dan emel anda untuk muat turun ebook percuma ini.

Kenapa 95% Trader Gagal dalam Forex?

Dalam Forex paling penting ialah tahu setup mana nak entri. Maksudnya ada spesifik setup yang anda tunggu untuk entri buy atau sell.

Kebanyakan gagal kerana ialah.

  1. Tak ada setup - langsung tak ada setup untuk entri, pakai main belasah je dan ikut naluri dan kata-kata ramai orang.
  2. Tak sabar tunggu - dah la tak ada setup, terus masuk membuta tuli dan akhirnya bawa kepada lost yang lebih besar.
  3. Tak tahu mana penamat trend - biasanya tak pasti trend akan terus continue atau reverse. Dan ini ramai lost sebab masuk salah tempat.

Jadi Macam Mana Nak Berjaya Dalam Forex?

Nak berjaya dalam Forex, dah tentu no 1 kena dapat ilmu. Ramai gagal pasal ada idea bagi DEPO daripada belajar dan dapatkan ILMU.

Banyak ilmu yang bagus-bagus diluar sana, dan cara untuk kenalpasti ilmu bagus ialah:

  • Ilmu tersebut digunakan oleh pengajar itu sendiri, bermaksud 100% digunakan sistem yang sama apa yang dikongsikan pada orang lain.
  • Ilmu yang mempunyai sistem step by step dan boleh digunapakai oleh sesiapa pun yang belajar dan dapat hasil .
  • Sekurang-kurangnya digunakan paling kurang 5 tahun, mana-mana Timeframe. Ini kerana ramai sistem bagus tapi jadi tak bagus apabila sideway dan trending selalu bertukar ganti.

BBMA OMA Ally Macam Pula? Boleh digunakan untuk semua masa dan semua individu ka?

BBMA Oma Ally sejak 2009, market sideway atau trending memang jadi makanan sistem ini. Nampak konfiden, iya memang konfiden kerana dah ramai yang dapat draw dari market yang sideway dan trending. Tak kisah!

Oma Ally telah bantu beribu trader sejak 2009 sehingga sekarang. Tahun ini sahaja berbelas ribu melalui online ebook, DVD dan juga seminar dan latihan di seluruh negara.

Dan daripada pengalaman ini, Oma Ally telah jadi lebih sistematik dalam pengajaran dan sistem pembelajaran untuk :

  1. Anda yang sangat baru dan fresh untuk mulakan dengan langkah yang betul dan tepat memulakan Forex.
  2. Anda yang sering lost selalu deposit, dan tak pernah draw atau jarang sangat draw dari Forex.
  3. Anda yang nak pelbagaikan sistem lagi untuk tambah lagi profit anda dalam Forex.

Dan ini semua digarapkan dan dimasukkan dalam sistem BBMA - The Missing Chapter FINALE.

Klik Sini Untuk Menyertai

BBMA - The Missing Chapter Finale akan memberikan satu perspektif baru dalam sistem trading BBMA Oma Ally.

  1. Pendedahan STEP by STEP untuk entri BBMA seperti Extrem, MHV, dan Reentry.
  2. Struktur Nota yang lebih mudah dan terperinci membolehkan anda faham dan jelas selepas kelas untuk bawa balik dan live trade di rumah.
  3. Sistem Checklist, anda boleh bina checklist sebelum masuk post dan exit post, jadi anda tahu mana nak entri mana nak exit dan juga stop loss.

Saya berminat dengan BBMA The Missing Chapter Finale, macam mana nak join?

BBMA The Missing Chapter ini akan dijalankan seperti maklumat berikut:

RM 1000

RM 500

Lokasi : De Palma Hotel, Shah Alam

Masa : 9 am - 6 pm

Pendaftaran bermula jam 8 am.

BONUS ISTIMEWA

DVD BBMA Basic - yang telah membantu hampir 1000 trader draw dari Forex baru-baru ini. PERCUMA untuk anda yang daftar 1 orang.

Bagi yang hadir dalam grup anda boleh laburkan RM150 untuk dapatkan DVD ini. Stock amat terhad, siapa cepat dia dapat.

SENJATA anda perlu bawa ialah:

  1. Laptop atau tablet.
  2. Wireless Broadband sendiri (untuk elakkan masalah, Internet disediakan).
  3. Plug tambahan (extension)

*Jika anda bawa grup lebih dari 3 orang, individu seterusnya dikenakan bayaran RM300 sahaja.


Tiket Yuran
1 tiket RM 500 + PERCUMA DVD BBMA Basic
2 tiket RM 800 (layak beli DVD BBMA Basic dengan harga RM 150)
3 tiket RM 900 (layak beli DVD BBMA Basic dengan harga RM 150)
Klik Sini Untuk Menyertai

FAQ

  1. Berapakah lamakah kelas ini dijalankan?
    Kelas ini dijalankan bermula dari 8am - 6pm.
  2. Dimana boleh dapat maklumat dan jika ada pertanyaan?
    Anda boleh terus ke page http://facebook.com/geroazrulmarketing atau emel ke salam@geroazrul.com.
  3. Jika dah beli DVD BBMA Basic perlu hadir ke?
    Ya, amat disarankan hadir, kerana anda akan dapat pemahaman yang lebih detail, dan ada beberapa perkara yang tiada dalam DVD tersebut akan didedahkan kepada anda.