Depo RM50 beli kereta cash 18k

“Dalam forex dah bermacam kes berlaku, dan dalam posting ini membuktikan dengan RM50 deposit pun dah cukup untuk beli kereta cash 18k.”

Abang kat tengah tu tinggal di Kuantan, beliau datang ke Senawang untuk belajar BBMA, naik bas dua tiga kali lompat akhirnya sampai.

BBMA Basic

Asalnya abang ini tak ada masa, tak ada wang pun. Dah dah giveup beberapa kali.

Beliau bersyukur kerana hasil pengorbanan dan sikap NEVER GIVEUP telah merasa kemanisan.

Beliau amat gembira apabila mampu beli kereta cash dengan teknik forex BBMA Oma Ally. Sewaktu kami di Gambang untuk seminar forex baru-baru ini di Gambang Januari lalu, beliau sempat bawa Oma Ally untuk rasa kereta RM50 katanya. :)

BBMA Basic

 

Apa perkara kita boleh belajar? 

  1. Dalam apa sahaja kita buat, terutamanya forex jangan cepat mengalah, dan never ever giveup. Ini kerana mungkin kita masih baru atau tak cukup lagi pengalaman dengan forex.
  2. Jarak dan masa itu semua halangan dari minda kita sendiri, Nabi sendiri berpesan menuntut ilmu hingga ke negara china, ini pula kita dalam Malaysia sendiri.
  3. Tak ada siapa boleh ubah hidup kita, kita sendiri je yang boleh ubah hidup kita. Tindakan kita dan keputusan kita.
  4. Dapatkan ilmu yang betul dari guru yang betul, kalau tak kita penat sahaja belajar.
  5. Buat pelaburan untuk belajar, pelaburan paling baik ialah pelaburan ke atas diri sendiri.

Bagi anda yang berminat untuk belajar forex dengan teknik BBMA Oma Ally boleh datang ke dua-dua seminar ini.

1. Mudahnyaforex.com – ini adalah seminar 8am-1pm , layari http://mudahnyaforex.com , khas untuk orang baru dan 0 dalam forex. Akan diajar satu persatu, balik sahaja boleh trade. InshaAllah.

2. Anda hadir di workshop BBMA Basic – The Missing Chapter, seminar ini dari jam 8am – 5pm. layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat lanjut.

BBMA Basic

3 Jenis Entri BBMA.

Perkara paling utama untuk menjadi trader yang betul-betul boleh buat duit ialah mesti entri di tempat yang betul.

Entri silap anda boleh lihat kalau berlaku masalah begini.

  1. Anda buy market patah arah dan anda float tak sudah.
  2. Anda sell market naik pula.

Biasanya ini adalah kerana anda tidak tahu apakah signal awal trend sudah tiba masanya untuk reverse. Dan entri paling baik ialah apabila kita dapat nampak jelas untuk reverse di mana.

Antara paling berkesan ialah mengesan dengan Teknik Extrem.

Ini adalah entri pertama (signal awal) untuk reverse trend. Untuk tahu keadaan extrem atau tidak.

Perkara paling basic ialah MA5 keluar daripada Bollinger Band. Untuk setting lengkap BBMA anda boleh MUATURUN DISINI. (Ebook Rahsia BBMA).

Hukum asas BBMA ialah,

  1. MA tidak boleh keluar dari Bollinger Band = Setup awal extreme
  2. Candle close luar Bollinger Band = Candle Momentum.

STEP MAHIR BBMA. 

  1. Anda MUATURUN RAHSIA BBMA.
  2. Dapatkan DVD BBMA, ini adalah rakaman kelas live trade BBMA pada Febuari 2015.
  3. Hadir Workshop BBMA Basic – The Missing Chapter. Anda akan belajar lebih mendalam dengan Founder Tuan Oma Ally & Tuan Roohi Adnan sendiri. Ini lebih mendalam daripada DVD dan mana-mana ebook yang pernah dikeluarkan sebelum ini.
  4. Sentiasa masuk kelas REFRESH, anda masuk mana-mana kelas BBMA yang berlangsung untuk REFRESH dengan kos RM100 sahaja.
  5. Dalam grup BBMA Masterpiece (apabila sudah jadi student), anda mesti sentiasa mengajar dan berkongsi dengan orang lain, ini penting untuk tambahkan kefahaman anda.
  6. Masuk ke kelas Advance – BBMA Intensive, Forex Trader Bootcamp , dan coaching Advance dengan Tuan Oma Ally.

P.S:

Kelas BBMA Basic seluruh negara sedang berlangsung, anda boleh ke http://bbma basic.com/workshop untuk maklumat lanjut. 

Daftar 1orang RM500, 2 orang RM800, 3 orang RM900, 

Call/Whatsapp 010 – 237 0011 , 010 – 237 0022 

BBMA Basic

Cara kawal emosi

Saya sudah trade sejak 2007 dan banyak juga saya belajar dari kesilapan bertahun-tahun. Pada awalnya ialah masalah untuk dapatkan indicator, kemudian dah ada pelbagai teknik pula.

Kemudian dah masuk tahun ke 4-5 baru tahu sebenarnya bukan isu indicator sebenarnya ialah kefahaman setting, sifat indicator dan paling utama juga emosi.

Dalam BBMA Basic – Workshop The Missing Chapter amat tekankan perkara ini.

Antara paling mudah untuk kawal emosi ialah.

# Pecah akaun kepada beberapa bahagian utama. 

Sebagai contoh kalau anda mula dengan 100usd, jangan buka satu akaun sahaja 100usd, tetapi buka akaun 30usd + 30usd + 30usd + 10usd , atau 30/30/40 .

Ini kerana ada sebab utama.

  1. Forex adalah permainan probability juga, ini bermaksud dalam 10 kali trade, kemungkinan lost dan profit itu berlaku. Bezanya apa net profit anda.
  2. Money management amat kritikal – dimana kita tekankan dalam BBMA Intensive – Premium Forex Training.

Jadi apabila akaun itu dipecahkan, anda akan dapat kontrol emosi anda dengan baik,  kerana ada beberapa lagi akaun sebagai backup.

Lazimnya emosi kita tersangkut kerana itu last duit dalam last akaun kita. Jadi teknik pecahkan akaun amat penting.

P.S: Anda pastikan datang dan baca lagi blog ini, kerana banyak strategi kami akan kongsi untuk trading anda.

By the way..

Lokasi BBMA Basic Workshop – The Missing Chapter

Hotel Heritage, Ipoh Perak.
8am – 5pm.
26 April 2015

BBMA Basic

➳ Anda yang loss dan tercari-cari teknik profit yang boleh bantu anda, sistem BBMA telah membantu beribu traders untuk draw dari forex sejak tahun 2009.

➳ Anda yang sudah terlalu banyak teknik dan tak tahu mana satu nak guna, dah pening.

➳ Anda yang dah penat asik deposit dan tak draw2 langsung.

Layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat selanjutnya.

Office: 010 – 237 0011 , 010 – 237 0022 ,
Hotline: 019-3000 805, 019 – 3000 807

#bbmabasic
#omaally
#geroazrulmarketing