Depo RM50 beli kereta cash 18k

“Dalam forex dah bermacam kes berlaku, dan dalam posting ini membuktikan dengan RM50 deposit pun dah cukup untuk beli kereta cash 18k.”

Abang kat tengah tu tinggal di Kuantan, beliau datang ke Senawang untuk belajar BBMA, naik bas dua tiga kali lompat akhirnya sampai.

BBMA Basic

Asalnya abang ini tak ada masa, tak ada wang pun. Dah dah giveup beberapa kali.

Beliau bersyukur kerana hasil pengorbanan dan sikap NEVER GIVEUP telah merasa kemanisan.

Beliau amat gembira apabila mampu beli kereta cash dengan teknik forex BBMA Oma Ally. Sewaktu kami di Gambang untuk seminar forex baru-baru ini di Gambang Januari lalu, beliau sempat bawa Oma Ally untuk rasa kereta RM50 katanya. :)

BBMA Basic

 

Apa perkara kita boleh belajar? 

  1. Dalam apa sahaja kita buat, terutamanya forex jangan cepat mengalah, dan never ever giveup. Ini kerana mungkin kita masih baru atau tak cukup lagi pengalaman dengan forex.
  2. Jarak dan masa itu semua halangan dari minda kita sendiri, Nabi sendiri berpesan menuntut ilmu hingga ke negara china, ini pula kita dalam Malaysia sendiri.
  3. Tak ada siapa boleh ubah hidup kita, kita sendiri je yang boleh ubah hidup kita. Tindakan kita dan keputusan kita.
  4. Dapatkan ilmu yang betul dari guru yang betul, kalau tak kita penat sahaja belajar.
  5. Buat pelaburan untuk belajar, pelaburan paling baik ialah pelaburan ke atas diri sendiri.

Bagi anda yang berminat untuk belajar forex dengan teknik BBMA Oma Ally boleh datang ke dua-dua seminar ini.

1. Mudahnyaforex.com – ini adalah seminar 8am-1pm , layari http://mudahnyaforex.com , khas untuk orang baru dan 0 dalam forex. Akan diajar satu persatu, balik sahaja boleh trade. InshaAllah.

2. Anda hadir di workshop BBMA Basic – The Missing Chapter, seminar ini dari jam 8am – 5pm. layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat lanjut.

BBMA Basic

3 Jenis Entri BBMA.

Perkara paling utama untuk menjadi trader yang betul-betul boleh buat duit ialah mesti entri di tempat yang betul.

Entri silap anda boleh lihat kalau berlaku masalah begini.

  1. Anda buy market patah arah dan anda float tak sudah.
  2. Anda sell market naik pula.

Biasanya ini adalah kerana anda tidak tahu apakah signal awal trend sudah tiba masanya untuk reverse. Dan entri paling baik ialah apabila kita dapat nampak jelas untuk reverse di mana.

Antara paling berkesan ialah mengesan dengan Teknik Extrem.

Ini adalah entri pertama (signal awal) untuk reverse trend. Untuk tahu keadaan extrem atau tidak.

Perkara paling basic ialah MA5 keluar daripada Bollinger Band. Untuk setting lengkap BBMA anda boleh MUATURUN DISINI. (Ebook Rahsia BBMA).

Hukum asas BBMA ialah,

  1. MA tidak boleh keluar dari Bollinger Band = Setup awal extreme
  2. Candle close luar Bollinger Band = Candle Momentum.

STEP MAHIR BBMA. 

  1. Anda MUATURUN RAHSIA BBMA.
  2. Dapatkan DVD BBMA, ini adalah rakaman kelas live trade BBMA pada Febuari 2015.
  3. Hadir Workshop BBMA Basic – The Missing Chapter. Anda akan belajar lebih mendalam dengan Founder Tuan Oma Ally & Tuan Roohi Adnan sendiri. Ini lebih mendalam daripada DVD dan mana-mana ebook yang pernah dikeluarkan sebelum ini.
  4. Sentiasa masuk kelas REFRESH, anda masuk mana-mana kelas BBMA yang berlangsung untuk REFRESH dengan kos RM100 sahaja.
  5. Dalam grup BBMA Masterpiece (apabila sudah jadi student), anda mesti sentiasa mengajar dan berkongsi dengan orang lain, ini penting untuk tambahkan kefahaman anda.
  6. Masuk ke kelas Advance – BBMA Intensive, Forex Trader Bootcamp , dan coaching Advance dengan Tuan Oma Ally.

P.S:

Kelas BBMA Basic seluruh negara sedang berlangsung, anda boleh ke http://bbma basic.com/workshop untuk maklumat lanjut. 

Daftar 1orang RM500, 2 orang RM800, 3 orang RM900, 

Call/Whatsapp 010 – 237 0011 , 010 – 237 0022 

BBMA Basic

Cara kawal emosi

Saya sudah trade sejak 2007 dan banyak juga saya belajar dari kesilapan bertahun-tahun. Pada awalnya ialah masalah untuk dapatkan indicator, kemudian dah ada pelbagai teknik pula.

Kemudian dah masuk tahun ke 4-5 baru tahu sebenarnya bukan isu indicator sebenarnya ialah kefahaman setting, sifat indicator dan paling utama juga emosi.

Dalam BBMA Basic – Workshop The Missing Chapter amat tekankan perkara ini.

Antara paling mudah untuk kawal emosi ialah.

# Pecah akaun kepada beberapa bahagian utama. 

Sebagai contoh kalau anda mula dengan 100usd, jangan buka satu akaun sahaja 100usd, tetapi buka akaun 30usd + 30usd + 30usd + 10usd , atau 30/30/40 .

Ini kerana ada sebab utama.

  1. Forex adalah permainan probability juga, ini bermaksud dalam 10 kali trade, kemungkinan lost dan profit itu berlaku. Bezanya apa net profit anda.
  2. Money management amat kritikal – dimana kita tekankan dalam BBMA Intensive – Premium Forex Training.

Jadi apabila akaun itu dipecahkan, anda akan dapat kontrol emosi anda dengan baik,  kerana ada beberapa lagi akaun sebagai backup.

Lazimnya emosi kita tersangkut kerana itu last duit dalam last akaun kita. Jadi teknik pecahkan akaun amat penting.

P.S: Anda pastikan datang dan baca lagi blog ini, kerana banyak strategi kami akan kongsi untuk trading anda.

By the way..

Lokasi BBMA Basic Workshop – The Missing Chapter

Hotel Heritage, Ipoh Perak.
8am – 5pm.
26 April 2015

BBMA Basic

➳ Anda yang loss dan tercari-cari teknik profit yang boleh bantu anda, sistem BBMA telah membantu beribu traders untuk draw dari forex sejak tahun 2009.

➳ Anda yang sudah terlalu banyak teknik dan tak tahu mana satu nak guna, dah pening.

➳ Anda yang dah penat asik deposit dan tak draw2 langsung.

Layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat selanjutnya.

Office: 010 – 237 0011 , 010 – 237 0022 ,
Hotline: 019-3000 805, 019 – 3000 807

#bbmabasic
#omaally
#geroazrulmarketing

22 sebab untuk miliki DVD BBMA Basic

Akan ditutup tepat jam 11.59pm 19 April (Malam ini!)

Dapatkan sekarang di http://bbmabasic.com

Gunakan kupon ‘ kaizen’ untuk jimat 50% dari harga asal.

ditutup

  1. Dvd ini adalah dvd edisi terhad, ia tidak akan cetak lagi pada masa hadapan.
  2. Mengandungi lebih 7 jam live seminar bersama Co-Founder Roohi Adnan yang menerangkan satu persatu setup dan setting BBMA.
  3. Modul 4 sesi founder sendiri menerangkan dengan teliti setup entri untuk BBMA.
  4. Anda boleh ulang-ulang banyak kali untuk bantu anda faham, dan membolehkan anda profit dalam jangkamasa panjang.
  5. Masuk dalam grup support lifetime, dimana tempat anda berbincang dan bersama-sama dengan beratus trader yang aktif trading setiap hari.
  6. Anda diberikan surat kuning yang memberikan rahsia trading BBMA, timeframe mana nak cari arah dan entir.
  7. Ilmu BBMA yang terbaru dan telah diuji berkali-kali selama 6 tahun berturut-turut.
  8. Sesuai untuk orang baru, anda boleh gunakan ini sebagai permulaan anda memulakan forex trading.
  9. Sesuai untuk orang yang sudah pening tak draw-draw dari forex, ini mungkin solusi untuk anda.
  10. Teknik ini adalah independent sepenuhnya, cukup dengan ini sahaja boleh buat profit jika difahami dan digunakan dengan betul-betul.
  11. BBMA ini telah memberi beratus ribu pips kepada mereka yang sudah lama dan advance dalam BBMA.
  12. Sesuai untuk trade scalping, intraday, dan swing.
  13. Terdapat 3 jenis entri utama yang boleh digunapakai dalam mana-mana pair dalam forex.
  14. Sesuai untuk trade saham dan apa sahaja charting, anda boleh cuba.
  15. Anda boleh buka akaun broker bawah tim BBMA dan Gero Azrul, membolehkan anda dapat support broker untuk buka akaun, deposit malah withdrawal.
  16. BBMA menggunakan indicator asas, jadi tidak perlu update untuk sistem baru.
  17. Sesuai untuk digunakan mana-mana broker, maksudnya anda boleh guna broker sedia ada tanpa perlu tukar broker.
  18. Boleh digunakan untuk semua telefon smartphone asalkan android atau ios apple.
  19. Harga RM150 yang sangat REASONABLE untuk beli, dan sebenarnya antara paling under price sekarang dengan nilai anda dapat.
  20. Jaminan 30 hari untuk wang dikembalikan jika tidak berfaedah untuk anda.
  21. Diperakui oleh lebih 500 pembeli dan pengamal DVD BBMA Basic sistem ini telah membantu mereka.
  22. Diyakini oleh beberapa buah negara seperti brunei, singapore, indonesia malah bangladesh, UK, dan Jepun.

Akan ditutup tepat jam 11.59pm 19 April (Malam ini!)

Dapatkan sekarang di http://bbmabasic.com

Gunakan kupon ‘ kaizen’ untuk jimat 50% dari harga asal.

ditutup

Dulu tak nak buat forex, sekarang…

DVD BBMA Basic – Live Trade dirakam pada pertengahan Februari 2015 lalu. Dan dibuka jualan untuk orang ramai secara online buat pertama kali sejak 2009 teknik ini diperkenalkan.

Teknik ini telah membantu beribu orang selama hampir 6 tahun berturut-turut, Malah ada beberapa sudah jadi master dan pengurus akaun yang besar.

 

BBMA Basic

P.S: Buat pesanan sekarang di http://bbmabasic.com , gunakan kupon “kaizen” untuk jimat 50% dari harga asal. Sebelum 19 April 2015 (esok malam) jam 11.59pm. .

Antara cerita kisah pembeli DVD dalam support group. 

Zairulshah seorang yang baru ceburkan diri dalam forex, beliau beli DVD BBMA Basic, dan belum khatam sepenuhnya tapi dah mula dapat profit.

Jadi kalau anda newbie atau orang baru dalam forex, anda juga berpotensi seperti Zairulshah.

 

BBMA Basic Akaun dah Margin Call, ada balance tak sampai berapa cents, tapi dah ganda semula jadi 58USD. Walaupun akaun margin call boleh hidupkan kembali. 
BBMA Basic

 

Masalah nak entri dah tak ada masalah, sekarang dah tahu untuk Continuation Trend atau tidak, dah pandai Re-Entry sekarang. :)

 

 

BBMA BasicAizuddin masih tak berapa faham, tapi dah mula buat profit dalam forex. 
BBMA Basic

Sudah pandai untuk multiple entri pada price berbeza.

 

 

 

 

BBMA Basic

Firdaus sudah mual merasa 6530 pips pada price berlainan untuk entri.

BBMA Basic

Uzair sudah merasa profit walaupun zero dalam bidang forex.

BBMA BasicFaiz sudah mula memahami tertib BBMA, beliau sekarang yakin dengan entri. 
BBMA Basic

Sam sudah pandai entri, masih bertanya dalam grup support untuk berbincang. Sebab itu penting grup support.

BBMA Basic

Khir makin jelas dengan Forex Trading, beliau sangat happy.

BBMA Basic

Ruzairy entri sell berturut-turut, beliau amat bersyukur beli DVD BBMA Basic.

BBMA Basic

Azlan entri pada market hilang volume, beliau dapat sell di pucuk. Selalu kebanyakan trader akan tersilap post sini dengan position buy.

BBMA Basic
Tuan Roohi, Co Founder BBMA turut memberi setup entri untuk 400pips dalam entri pair exotic. 
BBMA Basic

 

Rahmat puashati dengan BBMA, beliau dapat hampir 600pips dengan 1 pair sahaja.

BBMA Basic

Putra dapat 11,200 pips dengan teknik BBMA.

BBMA Basic

 

Terlalu banyak post sehingga broker tak benarkan masukkan kerana sudah maksimum entri.

BBMA Basic

Jone sekarang sudah dapat pulangan beratus kali ganda dari deposit mereka.

BBMA Basic

Md sekarang sudah trade dalam pair NZD/CAD, beratus pips dalam beberapa minit sahaja.

BBMA Basic

Semakin lama semakin faham, sebab itu Putra sekarang menjada lebih 1000 pips dalam forex sekali ada setup.

BBMA Basic

Entri Hafeez yang semakin menjadi-jadi.

BBMA Basic

 

Nazmi pertama kali dapat 10usd sehari.

BBMA Basic

Apih ada pelbagai skill untuk untuk re-entri sekarang.

BBMA Basic

 

 

BBMA Basic

P.S: Buat pesanan sekarang di http://bbmabasic.com , gunakan kupon “kaizen” untuk jimat 50% dari harga asal. Sebelum 19 April 2015 (esok malam) jam 11.59pm. .

10 Sebab Perlu Hadir Workshop BBMA Basic.

Banyak pula soalan saya terima, kenapa nak hadir workshop BBMA Basic.  Dan ini adalah 10 sebab kenapa anda perlu hadir Workshop BBMA Basic – The Missing Chapter.

  1. Pelajaran lebih mendalam dan advance (terbaru) dari founder Oma Ally sendiri, beliau akan dedahkan banyak kupasan lebih mendalam teknik BBMA.
  2. Sesi live, anda boleh komunikasi 2 hala, tanya soalan direct dan bukan semata berdasarkan nota atau video yang diperoleh. (video boleh beli di http://bbmabasic.com sebelum ditutup 19 April).
  3. Anda akan ada networking dengan rakan trader lain, yang ini merupakan sebab utama orang berjaya dalam trading iaitu networking dengan orang yang Like-Minded.
  4. Suasana belajar yang kondusif, dibuat dalam hotel yang selesa untuk menambahkan suasana pembelajaran dengan kefahaman yang lebih mendalam.
  5. Pelajaran praktikal dengan laptop – hand on, praktikal bimbingan satu persatu bermula dari masukkan indicator dan pemahaman sistem.
  6. Penjelasan sifat yang lebih detail dalam Bollinger Band dan Moving Average.
  7. Mendapatkan DVD yang akan tutup pada 19 April ini nanti, jadi tak perlu tunggu lama dan jimat kos pos.
  8. Berjumpa dengan Co-Founder yang mesra Tuan Roohi Adnan, beliau boleh bantu anda dalam jangkamasa panjang kelak.
  9. Mengetahui dimana Powerful Setup untuk Entri, dan melihat kejayaan orang lain yang boleh beri inspirasi pada anda untuk lebih maju dan berjaya lagi.
  10. Anda yang hadir akan dimasukkan dalam grup BBMA Masterpiece (grup asal orang-orang BBMA yang hebat) dan anda boleh bersama-sama trade setiap hari bersama mereka.

Layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat lanjur.

BBMA Basic The Missing Chapter

 

3 strategi entri berkesan.

Untuk entri berkesan mesti ada 3 Strategi utama.

#1 Signal Awal Reversal Trend

Dalam mana-mana teknik forex, ini paling penting, anda mesti tahu bagaimana untuk mengesan trend yang akan berhenti dan berlaku trend reversal.

Ini bermaksud market sudah tidak dapat pergi lagi dan bersedia untuk bertukar arah.

Penting untuk mengetahui signal awal ini, biasanya boleh dilakukan dengan:

  1. Gunakan Candlestick Pattern Reversal, anda belajar candlestick pattern.
  2. Gunakan signal awal BBMA Oma Ally , Signal Extreme, apabila Moving Average keluar dari Bollinger Band. Ini adalah signal awal market untuk habis trend dan bermula untuk reversal.

 

#2 Comfirmation Candle

Comfirmation candle biasanya ialah comfirmation candlestick pattern, atau lebih mudah lagi dalam sistem bbma ialah apabila candle sudah mula close dalam Bollinger Band.

Ini akan menjadi signal awal comfirmation untuk entri pada timeframe lebih kecil.

 

# Retest Candle

Biasanya sebelum price akan turun atau naik (tukar trend), price akan cuba buat retest kembali pada high atau low sebelumnya. Ini adalah tempat entri yang baik.

Penting: Entri Multi-Timeframe

Dalam sistem BBMA Oma Ally ini adalah amat penting dan kritikal, anda mesti gunakan multi-timeframe. Cari arah trend sekurang-kurangya di H1 dan entri m15/m5 kebawah.

BBMA Basic Oma Ally

Jika anda berminat nak tahu boleh laburkan untuk DVD lengkap BBMA Basic yang telah membantu beribu orang secara online dan beratus orang secara offline untuk entri berkesan.

Layari: http://bbmabasic.com dan gunakan kupon diskaun ” kaizen ” sah sehingga 19 April 2015 sahaja.

BBMA Basic