MudahnyaForex Vs BBMA Workshop

Banyak soalan diterima melalui Facebook dan Whatsapp baru-baru ini. Pertanyaan yang ditanya ialah apa beza antara MudahnyaForex dan BBMA Workshop?

Begini, saya ceritakan satu persatu dulu ya.

MudahnyaForex

  1. Ini fokus kepada anda yang ‘0’ , tak tahu langsung pasal Forex tapi nak tahu bagaimana nak mulakan Forex dengan segera.
  2. Anda yang beberapa bulan trader Forex, tapi masih tak tahu mana halatuju dan perlukan bantuan untuk profit dalam Forex.

Dalam MudahnyaForex akan dijelaskan satu persatu.

  1. Bagaimana untuk kenal broker yang betul dan buka akaun serta-merta tanpa susah payah.
  2. Belajar satu persatu indicator BBMA dan bagaimana untuk masukkan dan gunakan.
  3. Salah satu teknik entri BBMA akan diajar khas supaya anda boleh gunakan untuk trade forex masa live nanti.

Layari http://mudahnyaforex.com untuk maklumat lanjut.



Workshop BBMA Basic – The Missing Chapter Finale

  1. Dalam BBMA Finale ini akan diajar secara lengkap bagaimana untuk pasang setup BBMA.
  2. Anda akan belajar 3 jenis entri utama, dan ini akan bantu anda untuk trade mana-mana Timeframe dan mana-mana pair.
  3. Anda akan diberikan maklumat lengkap nota BBMA terbaru pada anda. Anda mesti salin dengan selengkap mungkin.
  4. Akan diajar oleh Founder sendiri, Tuan Oma Ally, jadi anda boleh expect ilmu terbaru disini.

finale-logo2

Layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat lanjut.

 

Depo RM50 beli kereta cash 18k

“Dalam forex dah bermacam kes berlaku, dan dalam posting ini membuktikan dengan RM50 deposit pun dah cukup untuk beli kereta cash 18k.”

Abang kat tengah tu tinggal di Kuantan, beliau datang ke Senawang untuk belajar BBMA, naik bas dua tiga kali lompat akhirnya sampai.

BBMA Basic

Asalnya abang ini tak ada masa, tak ada wang pun. Dah dah giveup beberapa kali.

Beliau bersyukur kerana hasil pengorbanan dan sikap NEVER GIVEUP telah merasa kemanisan.

Beliau amat gembira apabila mampu beli kereta cash dengan teknik forex BBMA Oma Ally. Sewaktu kami di Gambang untuk seminar forex baru-baru ini di Gambang Januari lalu, beliau sempat bawa Oma Ally untuk rasa kereta RM50 katanya. :)

BBMA Basic

 

Apa perkara kita boleh belajar? 

  1. Dalam apa sahaja kita buat, terutamanya forex jangan cepat mengalah, dan never ever giveup. Ini kerana mungkin kita masih baru atau tak cukup lagi pengalaman dengan forex.
  2. Jarak dan masa itu semua halangan dari minda kita sendiri, Nabi sendiri berpesan menuntut ilmu hingga ke negara china, ini pula kita dalam Malaysia sendiri.
  3. Tak ada siapa boleh ubah hidup kita, kita sendiri je yang boleh ubah hidup kita. Tindakan kita dan keputusan kita.
  4. Dapatkan ilmu yang betul dari guru yang betul, kalau tak kita penat sahaja belajar.
  5. Buat pelaburan untuk belajar, pelaburan paling baik ialah pelaburan ke atas diri sendiri.

Bagi anda yang berminat untuk belajar forex dengan teknik BBMA Oma Ally boleh datang ke dua-dua seminar ini.

1. Mudahnyaforex.com – ini adalah seminar 8am-1pm , layari http://mudahnyaforex.com , khas untuk orang baru dan 0 dalam forex. Akan diajar satu persatu, balik sahaja boleh trade. InshaAllah.

2. Anda hadir di workshop BBMA Basic – The Missing Chapter, seminar ini dari jam 8am – 5pm. layari http://bbmabasic.com/workshop untuk maklumat lanjut.

BBMA Basic