Buat Pertama Kali Dalam Sejarah Malaysia

Siapa Lagi Nak Teknik Forex Mudah Tapi Power Untuk Kaut Profit Kaw-kaw , Berkali-kali, Setiap Hari, Setiap Minggu dan Setiap Bulan Dari Forex?

Klik Sini Untuk Tempah

Apa Itu Forex?

Forex (Foreign Exchange) ialah perdagangan mata wang asing atau biasa didengar pertukaran mata wang asing. Yang akan diperkenalkan di sini adalah jenis SPOT Forex MODEN. Apa yang diperdagangkan di dalam Forex ialah pasangan (Pairs) matawang yang umum di dunia.

Contoh : EUR/USD GBP/USD USD/JPY USD/CHF. Jadi Forex bermaksud membeli atau menjual sesuatu mata wang terhadap mata wang yang lain dengan tujuan untuk mendapat keuntungan.

Gambaran : Buy EUR/USD bermaksud, beli EURO dan jual US Dollar, Sell USD/JPY bermaksud Jual USDollar dan beli Japan Yen.
Contoh situasi di atas : Buy EUR/USD 1.2000 bermaksud beli 1 EURO dan menjual dengan harga 1.2000 USD. Sell GBP/USD 1.5400 bermaksud jual 1GBP dan membeli dengan harga 1.5400 USD.


DOWNLOAD PERCUMA!

Isikan nama dan emel anda untuk muat turun ebook percuma ini.

DVD Ini Adalah Amat Sesuai Untuk Siapa Agaknya?

  • Anda yang mahu memulakan Forex sebagai punca pendapatan kedua atau ketiga.
  • Anda yang tercari-cari teknik untuk anda pegang dan gunakan sampai bila-bila untuk profit.
  • Anda yang dah tak larat dah asyik deposit memanjang, nak juga hasil dari Forex.
  • Anda yang sudah berputus asa dengan Forex kerana asik lost lost lost memanjang.
  • Anda yang mahu pelbagaikan teknik untuk maksimumkan pendapatan Forex anda.
  • Anda yang mahu belajar scalping, entry, dan swing.

Apa Kata Mereka?

"Hanya dengan ebook PDF Percuma dari BBMA Basic baru-baru ini, saya telah buat 100% keuntungan dari modal asal. Sekarang saya tak sabar dapatkan DVD Basic BBMA, dan terus ke ofis untuk dapatkannya."
- En. Zaid Zainal, Seri Kembangan

Apakah Kandungan Dalam DVD Ini?

Modul 1 : Setting, Sifat & Hukum

Dalam modul ini akan diterangkan.

  1. Satu persatu setting BBMA yang tulen supaya anda dapat setting yang sebenar.
  2. Rahsia Bollinger Band dikongsi secara terus supaya anda terus gunakan untuk tambah kefahaman dan profit anda.
  3. Rahsia MA dijelaskan satu persatu, jadi anda akan faham apa sebenarnya berlaku dalam pasaran sekaligus menguatkan keyakinan anda untuk tahu trend.
Modul 2 - Full Setup dan template

Dalam modul ini anda akan:

  1. Ditunjukan satu persatu untuk masukkan semua indikator dalam Metatrader anda supaya anda boleh guna untuk trade dengan lebih cepat dan tenang.
  2. Diperjelaskan bagaimana untuk setting TEMPLATE BBMA supaya anda boleh trade mana-mana pair kesukaan anda sama ada Forex, Oil, Gold dan lain-lain.
  3. Diperkemaskan bagaimana untuk setting profil jadi setiap kali anda nak trade, semua siap dan sedia untuk buat lebih banyak keuntungan, InshaAllah.
Modul 3 - Setup Entri

Ini adalah asas paling penting dalam BBMA, dalam modul ini di perincikan:

  1. Bagaimana bina Setup untuk dapatkan dimana point untuk entri.
  2. Didedahkan dengan beberapa jenis entri kukuh untuk membantu anda dapatkan lebih banyak pips dan dolar.
  3. Diperkemaskan dengan ciri-ciri setup entri dan take profit, jadi anda tahu bila nak masuk dan keluar dalam Forex.
Modul 4 - LIVE Oma Ally

Dalam modul ini LIVE dari Founder BBMA sendiri, Oma Ally dan anda akan dapat belajar dari perincian tersirat beliau sendiri.

  1. Rahsia Extreme Signal Utama
    Ini adalah sangat powerful, kerana jika anda jumpa Extreme di _______________, anda akan tahu ini adalah antara signal yang SIMPLE but yet boleh tahan POWERFUL.
  2. Teknik MHV Bebas Tekanan
    Ini yang membezakan anda boleh masuk beberapa kali sementara tunggu market bergerak lebih laju dan jauh. Ini adalah yang membolehkan anda faham sama ada market akan terus trending atau reversal. WIN atau LOSS bergantung banyak di sini.
  3. Teknik Reentry Bertalu-Talu
    Ini adalah antara SETUP ENTRI EMAS, bermaksud tempat paling masyuk dalam trading Forex menggunakan sistem BBMA.
    Dengan mengetahui teknik ReEntry ini anda bukan sahaja masuk dengan 80% kukuh, malah anda boleh sambung-sambung untuk SWING berminggu, berbulan dan juga mungkin bertahun. Ini membezakan anda trader biasa-biasa dengan trader luar biasa. Ohsem!
Modul 5 - Live, Simulator dan sharing.

Modul 5 ini dibuat khas untuk RE-ENFORCE pemahaman anda. Dalam modul ini, simulator digunakan sementara tunggu Market LIVE. Ini akan ditunjukkan pattern for profit secara ulang-ulang dan ulang supaya anda lebih jelas dan faham untuk jana keuntungan lebih dalam Forex.

 

Apa Kata Mereka?

Mohd Zamani, Seremban

Faizah Mohd Isa, Jelebu


Alajas FX, Seremban

Mariani, Kuala Lumpur

Berapakah Pelaburan Anda Untuk Dapatkan DVD Ini?

Bukan RM 1000. Bukan juga RM 500. Malah bukan juga... RM 300

EDISI TERHAD!

RM 300

RM 160.00

Caj Pos+handling fee: Malaysia-RM10 | Singapore, Brunei, Indonesia-RM60

Sila masukkan discount code "winner"

Disclaimer: Pembayaran tanpa discount code dikira sah dan wang tidak akan dikembalikan.

Klik Sini Untuk Order

FAST ACTION, FAST RESULT.

Anda cepat bertindak, anda dapat lebih manfaat.

P/S : Ada KUOTA tertentu yang boleh kami tutup bila bila masa sahaja jualan.

P/P/S : Jualan hanya dibuka selama 72 jam sahaja.

Lagi Bukti Dari Pembeli DVD BBMA



BONUS Jika Tempah Hari Ini

SPECIAL BONUS #1 : SUPPORT SECRET GROUP FB ONLINE (worth RM1997)

Ini adalah support group FB LIFETIME Membership.

  • Dalam grup ini akan dimasukkan semua OWNER BBMA BASIC supaya kita kenal satu sama lain dan bantu membantu.
  • Master Trainer dan Certificed Trainer BBMA akan ada untuk support apa sahaja soalan anda untuk lebih jelas. Macam poyo je kan? Tapi itulah hakikatnya, kami bersedia! :)
  • Pembelajaran berterusan bersama mereka yang telah berjaya dan sedang berjaya, jadi inspirasi untuk lebih kuat kita berusaha dan dapatkan apa kita mahu. Yakin!

SPECIAL BONUS #2 : Video Manual Memulakan Forex (worth RM497)

  • Guideline satu persatu jika anda '0' dalam Forex, tim akan bimbing anda semua cara lengkap untuk mulakan dengan cara betul dan selamat.
  • Penjelasan bagaimana nak install metatrader, dan gunakan tools yang penting dalam metatrader.
  • Bagaimana nak pilih broker, nak buka akaun di broker, nak deposit, nak keluarkan duit, macam macam lah nanti. :p

Klik Sini Untuk Tempah

Ada Apa-apa soalan? Kami Sedia Membantu :)